Samtal/Coaching SAMTAL - BEROENDEPROBLEMATIK

Denna tjänst kan utföras på skype, telefon eller på kliniken. Om skype eller telefon önskas så
meddela detta vid din bokning. Här får du hjälp att hitta din egen väg i ditt liv. Jag som Terapeut har en bred utbildning med ACT kompetens, kunskap i Beroendeproblematik, Stresshantering, Mindfulness.


 SAMTALSTERAPI

Denna tjänst kan utföras på skype, telefon eller på kliniken. Om skype eller telefon önskas så meddela detta vid din bokning. Här får du hjälp att hitta din egen väg i ditt liv. Jag som Terapeut har en bred utbildning med ACT kompetens, kunskap i Beroendeproblematik, Stresshantering, Mindfulness.

 STRESSCOACHING

Denna tjänst kan utföras på skype, telefon eller på kliniken. Om skype eller telefon önskas så meddela detta vid din bokning.Få hjälp att hantera din stress och även kunskap i vad stress är och vad som händer i kroppen vid stress. Du får även kunskap om hur även kost kan ge stress.


 TERAPI MED HÄST

Alla olika former av Samtal,Mindfulness, Coaching kan även bokas tillsammans med mina Islandshästar. Du kan välja att under vårt samtal vara tillsammans med hästarna i stallet och pyssla med dom och vi kan även ta en tur i skogen under vårt samtal, för dig som är van ryttare blir det på ”egen” häst annars leder jag dig . Denna tjänst utföres uppe på Hallandsåsen (Simontorp) där jag bor, utförlig adress fås vid bokning.


 VIKTTERAPI

Denna tjänst kan utföras på skype, telefon eller på kliniken. Om skype eller telefon önskas så meddela detta vid din bokning.Denna tjänst är 10 tillfällen, då vi träffas enl överenskommelse i början 1gång/vecka 60min/gång.


 WALK & TALK TERAPI/COACHING

Samtalsterapi och/eller Coaching under promenad. Ny Terapi form som skapar balans i kropp och själ. Här kombineras stödjande och även Coachande samtal med Mindfulnessövningar i skog och mark. Fördelaktigt med denna form av Terapi är att när kroppen är i rörelse så andas vi bättre och detta skapar lugn och harmoni. Rörelse gör att stress på naturlig väg minskas. Genom Mindfulnessövningarna tränar vi på att vara Här och Nu och hitta en acceptans i vardagen. Vill du ta med dig hunden eller barn i barnvagn är det givetvis ok.